Rendben

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ

A Projekt Oktatási és Szolgáltató Kft. bemutatása

Projekt kft.

A Projekt Oktatási és Szolgáltató Betéti Társaságot 1999. augusztusában alapítottuk családi vállalkozásként. 2007. szeptember 14. napjától a Projekt Oktatási és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság néven működünk.

Székhelyünk: 4800 Vásárosnamény, Kossuth u. 35/2.
Felnőttképzési engedély nyilvántartásba-vételi száma: E-000702/2014

Társaságunk fő tevékenységi körei:

 • felnőttképzés,
 • felnőttképzéshez kapcsolódó szolgáltatások
 • egyéb oktatás

Cégünk több mint 15 éves felnőttképzési tapasztalattal rendelkezik. Tanfolyamainkkal, tréningeinkkel és különböző felnőttképzési szolgáltatásainkkal elsősorban a vásárosnaményi kistérség munkaerő-piaci igényeit elégítjük ki, az utóbbi években azonban a pályázati lehetőségeknek köszönhetően számos vállalati képzést valósítottunk meg az ország egész területén. Kitűnő szakmai oktatóinkkal és jól felszerelt intézményi hátterünkkel a minél magasabb szintű szolgáltatások nyújtására törekszünk.

Akkreditált felnőttképzési intézményként 2003. április 16-tól végeztük tevékenységünket, majd a jogszabályi környezet és a piaci elvárásoknak való megfelelés érdekében már az új felnőttképzési törvény szerinti engedélyekkel is rendelkezünk minden képzési körben.

A 2007. augusztus 20-án, ünnepélyes keretek között átadott és a Projekt Oktatási és Szolgáltató Kft. tulajdonát képező Felnőttoktatási Központ ad otthont a Beregi Alapítványi Gimnázium, Szakközépiskola és Szakiskolának, amely szintén felnőtteknek nyújt esti tagozatú gimnáziumi oktatást, nappali és esti iskolarendszerű szakképzést, valamint iskolarendszeren kívüli szakképzést, felnőttképzést.

Az ECDL Alapítvány által előírt nemzetközi vizsgáztatási követelményeknek megfeleltünk, ennek eredményeként 2004. október 1-től ECDL vizsgaközpontként is működünk.

Napjaink munkaerő-piaci helyzete bebizonyította, hogy a tudás gyarapítása a legjobb befektetés. Képzőként arra törekszünk, hogy a hallgatóink érdeklődésének megfelelően alakítsuk ki a képzési kínálatot. Jelenleg is futó tanfolyamaink:

 • Mérlegképes könyvelő vállalkozási szak – OKJ 55 344 07
 • Falusi vendéglátó – OKJ 31 811 01
 • Élelmiszer- vegyi áru- és gyógynövény eladó – OKJ 31 341 01
 • Boltvezető – OKJ 35 341 01
 • Aranykalászos gazda – OKJ 31 621 02

Oktatói gárdánk az igényeknek megfelelően és a jelentkezői létszámtól függően mobilizálható. Oktatóink a helyi és a környező települések tanárai és szakemberei közül kerülnek ki, akik megfelelő szakmai-, oktatói-, felnőttképzési gyakorlattal és referenciával rendelkeznek.

Képzésekkel kapcsolatos pályázatok, amelyek sikeres megvalósításában részt vettünk:

 • HEFOP 3.5.1 – „Lépj egyet előre!” program (Országos projekt)
 • TÁMOP 2.1.2 – Idegen nyelvi és informatikai kompetenciák fejlesztése (Országos projekt)
 • TÁMOP 1.4.1-12/1 Hátrányos helyzetű célcsoportok foglalkoztatásának támogatása a nonprofit szervezetek foglalkoztatási kapacitásának erősítésével (Nyíregyháza)
 • TÁMOP 2.4.3 – Szociális gazdaság fejlesztése - Az önfenntartást célzó szociális szövetkezetek támogatása a konvergencia régiókban (Márokpapi)
 • ÉAOP 5.1.1 – Szociális célú városrehabilitáció (Kisvárda)

Partnereink: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, NSZFH, RE-FA Controlling Kft, Berwin Ruhagyár, Tudomány Nyelviskola, Fényesfa Kft, , Perfekt Zrt, Oktáv Továbbképző Központ Zrt, Balásházy János Mezőgazdasági Szakközépiskola, Vay Ádám Gimnázium, Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium, Platán Cégcsoport, Eubility Kft, Primom Vállalkozásélénkítő Alapítvány.

Minden képzésben résztvevőnek igény szerint álláskeresési technikák oktatást biztosítunk elősegítve ezzel a munkaerő-piacra jutásukat. 15 éves szakmai tapasztalatunk van a felnőttképzések megszervezésében és lebonyolításában. Kiterjedt munkaerő-piaci és partneri kapcsolatokkal, felkészült szakmai oktatókkal, megfelelő eszközökkel és felszerelésekkel rendelkezünk a fenti képzésekre vonatkozóan.

Úgy gondoljuk, hogy megfelelő szaktudással és kellő tapasztalattal rendelkezünk a felnőttképzés területén, így a jövőben is szeretnének ügyfeleink, megbízóink rendelkezésére állni.

Kapcsolat

1063 Budapest VI., Szív utca 40. III. em.
mobil: 20/399-8531
e-mail: irodabudapest@oktatasok.hu

4800 Vásárosnamény, Kossuth út 35/2
tel./fax: 45/570-300
tel.: 45/570-299
mobil: 20/220-3237
e-mail: ugyvitel.iroda@gmail.hu

Nyilvántartásba vételi szám: E-000810/2014
számlaszám (K&H):
10404481-44810379-00000000